Nettbutikken - hent i butikk
Nettbutikk

Nettbutikken – varer som må hentes i butikk

Hei!

Vet ikke om du har lagt merke til det, men vi utvider kontinuerlig nettbutikken med nye varer og varegrupper. Det har seg imidlertid slik at vi ikke kan sende absolutt alle varer helt hjem til deg. De kan kjøpes og betales i nettbutikken, men må hentes i butikk. Dette gjelder per dags dato møbler, gulvtepper, bilder og belysning.

Vi har likevel valgt å legge dem ut, for å kunne vise deg som kunde så mye vi kan av det flotte varesortimentet vårt.

Det er i hovedsak to grunner til at enkelte varer ikke kan sendes rett hjem:

A) Underleverandørene våre på møbler og gulvtepper leverer ikke til privatadresser. Det vil si at vi må få bestillingsvarene inn døren hos oss før vi eventuelt kan videresende dem. Det er ikke økonomisk forsvarlig for oss å gjøre dette til prisen vi tar for fast frakt, som er 129 kr. Vi kan imidlertid sende med Bring, på forespørsel. Kontakt oss gjerne for pris på dette.

B) Vi tør ikke garantere for frakt for videresending av skjøre varer, som bilder og lamper. Disse kategoriene er for det meste lagervare hos oss, noe som betyr at vi må pakke om varene før de sendes med Posten. Om du likevel ønsker å få varen fraktet hjem, er vi selvfølgelig åpne for å finne en løsning. Kontakt oss gjerne for å se på muligheter og pris.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og videreutvikle nettbutikken, men på nåværende tidspunkt har vi enkelte begrensninger på frakt hjem til kunde.

Har du spørsmål rundt dette, hører vi gjerne fra deg.

God handel!