Bellora 1883

Giuseppe Bellora

Bellora ble grunnlagt i 1883 i Fagnano Olona, nær Varese, et område som den gang da var kjent som «det italienske tekstilområdet». I 1933 bestemmer Guiseppe Bellora seg for å bryte med sine brødre, og danner sitt eget selskap; Guiseppe Bellora SpA, som fra første stund spesialiserer seg i produksjon av sengetøy. I begynnelsen av 60-tallet, starter en ny generasjon Bellora medlemmer i bedrifter, som et friskt pust med nye ideer.

I løpet av 70-tallet har Bellora vokst til å bli en av verdens tredje største produsenter av av sengetøy, med en årlig produksjon på ca 3.500.000 meter sengetøy.

Mot slutten av samme tiår, blir Bellora sin berømte «vaffelstil» introdusert, en spesiell tekstilproduksjonsprosess som vil vise seg å bli en av de mest populære og velkjente prosessene innenfor tekstiler til baderommet.

Bellora 1883 bed
Bellora 1883 bath

A dream of life, becomes a way of life

Bellora 1883 miljø

For Bellora handler det ikke bare om å innrede og bekle et rom, det handler også om å skape følelser og opplevelser. Bellora omdanner drøm til livsstil, som er gjenkjennelig allerede etter første øyekast, både helhetlig, men også i de små detaljene. Måten man lever i et hus, handler ikke bare om ett høykvalitetsprodukt, men sammensetningen av hele interiøret. Sånn sett uttrykker Bellora ideen om at en hjem som er innredet med rike stoff og produkter av høy kvalitet, både på soverommet, badet og kjøkkenet, skaper ro og velbehag, som igjen gir overskudd.

For mer informasjon, gå til Bellora 1883

Se våre andre merker:

Designers Guild

William Yeoward