Interiørkonsulent

Konsultasjonpakker

For deg som ønsker hjelp til innredning og interiør, er Riis Prosjekt tingen. Om du skal innrede et rom, hele huset eller hytta, så har vi over 20 års erfaring med å skreddersy til kundens stil. Vi mestrer ulike stiler og har fokus på livsstilskonsepter.

Første timen med konsultasjon her på huset er alltid gratis, og mange kunder får den hjelpen de trenger i løpet av en time. Våre dyktige interiørkonsultenter i butikken er tilgjengelige etter avtale. NB! Nå tilbyr vi også videokonsultasjon.

For de fleste, er forutsigbarhet viktig, spesielt med tanke på kostnader. Dersom du ikke ønsker å betale time for time, kan vi tilby følgende konsultasjonspakker:

Pakke 1: 6.500 kr

Mindre prosjekter, 1-3 rom. Enkel farge-/materialveiledning inklusiv beskrivelse. Tekstil-/teppe-/møbel- og belysningsforslag. Uforpliktende pristilbud, samt  stylingtips.

Pakke 2: 13.000 kr

Mellomstore prosjekter; små leiligheter/hytter. Farge-/materialveiledning inklusiv beskrivelse. Tekstil-/teppe-/møbel- og belysningsforslag. Tegning etter avtale. Uforpliktende pristilbud, samt stylingtips.

Pakke 3: 19.500 kr

Større prosjekter; store leiligheter/hus/hytter. Farge-/materialveiledning inklusiv beskrivelse. Tekstil-/teppe-/møbel- og belysningsforslag. Tegning etter avtale. Uforpliktende pristilbud, samt stylingtips.

Book din time her.

Velkommen!